HTC-u dvije međunarodne IDEA nagrade za dizajnersku izvrsnost

Fotografija članka: HTC-u dvije međunarodne IDEA nagrade za dizajnersku izvrsnost

Žiri američkog udruženja industrijskih dizajnera (IDEA) posebno je pohvalio iskustvo značajke HTC Video Highlights i ekološki dizajn ambalaže.

Oglas

HTC je osvojio dva prestižna brončana priznanja američkog udruženja industrijskih dizajnera IDEA (Industrial Designers Society of America). Iskustvo HTC-ove značajke Video Highlights i ekološki dizajnirana ambalaža dobili su visoke ocjene u kategoriji „Digitalnog dizajna, ambalaže i grafike“ na Međunarodnom natječaju za dizajnersku izvrsnost 2014 (2014 International Design Excellence Awards – IDEA).

HTC je poznat kao predvodnik u dizajnu pametnih telefona, a dobivene nagrade potvrđuju HTC-ovu stalnu predanost u razvoju značajnih, inovativnih proizvoda.

HTC-ov softver Video Highlights mijenja način na koji korisnici stvaraju uspomene i iskustva na svojim mobilnim telefonima. Tradicionalno zamoran proces video produkcije HTC čini potpuno jednostavnim. Pritiskom na tipku, korisnik može dodavati sadržaj, mijenjati redoslijede prikaza, primijeniti profesionalno stilizirane teme ili dodati glazbenu podlogu. Ti posebni trenuci tad se mogu spremiti i trenutno podijeliti s prijateljima i obitelji. HTC je brončanu nagradu IDEA u kategoriji osvojio u srazu s jakom konkurencijom.

Nagrađivani HTC-ovi mobilni uređaji poznati su po svom jedinstvenom, elegantnom metalnom kućištu, a posebna pozornost pri izradi posvećena je i pakiranju uređaja. U kategoriji „Ambalaža i grafika“, prepoznata je HTC-ova ambalaža od prešanog celuloznog papira, koja je izrađena iz obnovljivih izvora te ju je moguće u potpunosti reciklirati, a znatno je iskoristivija u smislu potrošnje materijala.

HTC-u dvije međunarodne IDEA nagrade za dizajnersku izvrsnost

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.