HTC U 11: video isječak prikazuje novu Edge Sense tehnologiju

Fotografija članka: HTC U 11: video isječak prikazuje novu Edge Sense tehnologiju

Sve se više otkriva zavjesa koja stoji ispred najnovijeg HTC-ovog flagshipa koji će se prema najnovijim informacijama zvati HTC U 11.

Oglas

Ovaj se pametni telefon pojavio u mnogim internetskim glasinama pod kodnim nazivom „HTC U Ocean“, a prva su nagađanja oko naziva ovog flagshipa spominjala samo opciju „HTC U“. Sada se pak priča o nazivu HTC U 11, no nama nije bitan naziv uređaja već što nam novo i inovativno ima za ponuditi.

Novi će HTC U 11 prema najnovijim pričama biti sam vrh ponude za 2017. godinu, a šuška se kako donosi jednu zanimljivu inovaciju. Naime, okvir ovog pametnog telefona će imati rubove osjetljive na dodir – riječ je o Edge Sense tehnologiji, a kako ona izgleda imamo prilike vidjeti u prvom teaser video zapisu objavljenom od strane kompanije HTC.

Ovaj će na dodir osjetljivi okvir imati mnoge funkcionalnosti, a sigurni smo da nam ovaj video isječak ne pokazuje sve njih, već kompanija dio značajki želi ipak ostaviti za službenu premijeru. Kao šlag na tortu. :)

Osim zanimljivog okvira ekrana koji će imati Egde Sense tehnologiju HTC U 11 će imati i high-end specifikacije dostojne svakog flagshipa 2017. godine. Spominje se 5.5-inčni ekran visoke QHD rezolucije, najnoviji Qualcomm-ov flagship Snapdragon 835 procesor, 12 MP stražnja kamera, 16 MP prednja kamera te interna memorija koja se može proširiti do 128 GB.

Datum predstavljanja ovog ekstra zanimljivog flagshipa je 16. svibanj, pa rezervirajte taj dan kako bi zajedno otkrili što nam točno novo i u kojoj mjeri inovativno donosi najnoviji uređaj kompanije HTC.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.