HTC U11: pojavile se prve i apsolutno fantastične noćne fotke

Fotografija članka: HTC U11: pojavile se prve i apsolutno fantastične noćne fotke

Nedavno smo imali prilike pratiti službenu premijeru jednog od vjerujemo najboljih flagship pametnih telefona današnjice – mogli bismo reći da nas je HTC U 11 oduševio.

Oglas

Odličan i elegantan dizajn, nova Egde Sense tehnologija, HTC Usonic – najnaprednije slušalice koje prilagođavaju zvuk samo vama, s implementiranom tehnologijom aktivnog otkazivanja šuma i da dalje ne nabrajamo. Popis je zaista dug, a HTC je oduvijek inovativna kompanija koja je s ovim modelom pametnog telefona potvrdila da u svijetu smartfona nikada nije kasno pokušati izboriti što bolju poziciju među samom smartfon elitom današnjice. Kompanija je kako se čini uložila mnogo truda i rada u flagship kako bi bio drugačiji od drugih, a upravo to je i kvaliteta po kojoj bi se proizvođači trebali najviše cijeniti. Inovativnost i različitost od drugih u većini slučajeva jamče itekako dobre poslovne rezultate.

Ovaj će flagship prema dostupnim podatcima na tržište doći početkom lipnja, a vjerujemo da su si ga mnogi već poželjeli kao svog pametnog ljubimca. Kompanija polaže velike nade u ovaj svoj flagship pametni telefon, a neki su ga već nazvali najboljim pametnim telefonom u kategoriji fotografiranja ikada. Pitamo se kakve su fotografije snimljene tijekom noći – područje na kojemu se većina smartfona današnjice itekako muči.

Odgovor na ovo pitanje pojavio se na Internetu gdje se mogu naći prve fotografije snimljene HTC U 11 flagshipom to jest njegovom 12 MP kamerom. Fotografije su snimljene tijekom noći te su predstavljale pravi test ovoj odličnoj kameri, a postignuti rezultati su apsolutno fantastični.

Fotografije su objavljene na Flickr-u od strane azijskog korisnika koji je nekako uspio nabaviti svoj HTC U 11 primjerak prije svih ostalih. Zavirite u našu galeriju gdje smo za vas pripremili ove fotografije i uživajte! Postoji još mnogo prekrasnih fotografija koje možete vidjeti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.