HTC U 11 mu je navodno pravi naziv, dolazi u pet boja?

Fotografija članka: HTC U 11 mu je navodno pravi naziv, dolazi u pet boja?

Čini se kako je čekanju uskoro kraj. Dosta je mistike i tajnosti oko novog “HTC U” ili “HTC Ocean” pametnog telefona koji će se navodno službeno zvati – HTC U 11.

Oglas

Različiti izvori navode različite datume premijere, no čini se kako je pravi onaj koji smo naveli u naslovu, a što smo dobili direktno od HTC-a. Po nekoj logici očekujemo kako se radi o top smartfonu i nasljedniku top smartofona koji smo također imali prilike .

Iako hardverska još nije potvrđena službeno, vjerujemo kako se već odavno zna, o čemu smo također puno puta tako da to nećemo ponavljati. Novitet je rub osjetljiv na dodir/pritisak, vidjet ćemo kako će to funkcionirati. Ono što nas u ovom trenutku zanima je hoće li se zaista novi flagship tajvanske kompanije zvati HTC U 11. Spominje se i naziv HTC Ocean 11.

Zgodna je informacija i kako navodno dolazi u pet boja – crna, plava, crvena, bijela i srebrna, a dostupnost može ovisiti od regije do regije. O cijenama i dostupnosti za sada ni traga ni glasa, ali za očekivati je kako će cijena biti u rangu konkurentskih Samsung Galaxy S8/S8+ ili LG G6 pametnih telefona.

- osnovne značajke

– EKRAN: , ,
– PROCESOR: , ,
– RADNA MEMORIJA:
– INTERNA MEMORIJA:
– PREDNJA KAMERA:
– STRAŽNJA KAMERA:
– OPERATIVNI SUSTAV:
– BATERIJA:
– DIMENZIJE, TEŽINA: x x mm, g

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.