HTC tehnološki brand godine, HTC Desire najbolji telefon godine

Fotografija članka: HTC tehnološki brand godine, HTC Desire najbolji telefon godine

U žiriju su se također našli tehnološki stručnjaci iz Sky News-a, MSN-a, The Telegraph-a, TechRadar-a i časopisa T3. Nagrada je to koja slavi najinovativnije, a pritom funkcionalne, uočljive te dizajnom privlačne “gadgete” u tehnologiji  koji su se na tržištu pojavili u posljednijih 12 mjeseci.

“HTC tehnologija nije osvojila prvu nagradu samo zbog snažnih karakteristika pametnih telefona. Odlučnost, ali i skromnost koje prate HTC brend oduševila je i mene i naše čitatelje. Upravo te dvije kvalitete omogućile su kompaniji HTC da u samo dvije godine iz nekad sasvim nepoznatog proizvodaća postane svjetski priznat prvak. Odlične karakteristike učinile su HTC brend pobjednikom koji to zaista zaslužuje”, kazao je ovom prilikom Luke Peters, glavni urednik T3 časopisa.

“Apsolutno smo oduševljeni nagradom koju nam je dodijelio časopis T3 – jedna od najpopularnijih britanskih tiskovina koja prati tehnologiju i inovacije”, kazao je John Wang, voditelj marketinga HTC korporacije. “ Ovo nagrada namjenjena je koliko nama toliko i našim vjernim korisnicima. HTC filozofija inovacija i dizajna je fokusirana na naše korisnike, oni su u centru jer im želimo omogućiti jedinstven doživljaj te iskustvo prilagođeno svakome od njih – to je “Quietly Brilliant” nit vodilja.

HTC je na ovom natjecanju, već drugu godinu zaredom osvojio nagradu “Telefon godine”. HTC Desire baziran na Android sustavu proglašen je najboljim telefonom u ovoj godini, a prošle je godine 2009. na istom natjecanju prestižnu nagradu osvojio HTC Hero. Suci u žiriju prepoznali su jednostavnost i funkcionalnost dizajna kombiniranog sa široko priznatim doživljajem HTC Sense tehnologije.

Za više informacija o Gadget Awards 2010 časopisa T3 posjetite .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.