HTC Tattoo utjelovljuje 3 Sense principa i radi na Androidu

Fotografija članka: HTC Tattoo utjelovljuje 3 Sense principa i radi na Androidu

HTC Tattoo utjelovljuje 3 Sense principa i radi na Androidu

"Svatko želi osjećati kao da je njihov vlastiti telefon napravljen posebno za njih. Tattoo, sa HTC Senseom omogućava da na jednostavan način oblikujete svoja mobilna iskustva i učinite ga stvarno svojim", rekao je Peter Chou, glavni izvršni direktor HTC Corporationa. "HTC Tattoo osigurava da stvarate zanimljivo i odgovarajuće mobilno iskustvo kroz jednostavnu, a vrlo snažnu personalizaciju."

HTC Tattoo je drugi telefon koji utjelovljuje HTC Sense, mobilno iskustvo usmjereno na stavljanje korisnika u centar pozornosti, omogućavajući da vaš telefon radi na jednostavniji i prirodniji način. Dizajniran na način da osluškuje i promatra kako korisnici žive i komuniciraju, HTC Sense se kreće između tri osnovna principa Budi moj, Budi u blizini i Otkrij neočekivano.

Sa HTC Tattoom, možete ostati u blizini važnih ljudi u vašem životu, integrirajući vaše komunikacije i aplikacije, uključujući glasovne pozive, poruke, tekstove, fotografije i status ažuriranja u jedan sažeti pregled, pružajući inovativna i zabavna iskustva.

Stilski, HTC Tattoo je malen i kompaktan, dizajniran da stane u vašu ruku ili džep.
Korisnici su u mogućnosti dizajnirati i kupovati jedinstvena kućišta ili potražiti i izabrati bilo koji od popularnih dizajna, mijenjajući na taj način izgled telefona i odražavajući svoje raspoloženje ili individualni ukus.

HTC Tattoo integrira Googleove inovativne mobilne usluge, uključujući: Google Maps, pretraživanje, Google Mail, i Androidno tržište, gdje korisnici mogu skinuti tisuće popularnih aplikacija i igara. Sve to dolazi u kompletu sa širokim izborom hardverskih mogućnosti uključujući 3.2 megapikselni fotoaparat s autofokusom, 3.5mm stereo slušalice i proširivu microSD memoriju.

HTC Tattoo utjelovljuje 3 Sense principa i radi na Androidu

Dostupnost
HTC Tattoo će biti dostupan u Europi krajem rujna, a na ostala tržišta diljem svijeta će se pojaviti naknadno u slijedećim mjesecima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.