HTC Supersonic – prve informacije

Fotografija članka: HTC Supersonic – prve informacije

Ovaj snažan HTC high-end smartphone s Tajvana definitivno će napraviti veliki krug prodaje. Na neki način, ovaj model će biti u neposrednoj blizini HTC HD2, ali s Google Android OS umjesto Microsoft Windows Mobile.

Specifikacija
Supersonic dolazi pakiran s brzim Snapdragon 1GHz procesorom te 5 mega pikselnom kamerom. Glasine su da će doći s Android 3.0, iako prve specifikacija pokazuju Android 2.1. 

Imati će 4.3"  zaslon osjeljiv na dodir, 480 x 800 piksela rezolucije kao i HTC Sense UI. Osim toga, predstojeće smartphone navodno će ponuditi nešto nije njegov prethodnik: standard WiMAX 4G umrežavanje. To se može smatrati i manom, budući da tržište koje nema čvrstu WiMAX mreže će učiniti 4G mogućnosti beskorisnim. Navodno bi upravo zbog toga, na tržište bio plasiran model i sa 3G podrškom.  Uz navedeno, tu su 3.5 mm audio utičnica; GPRS / EDGE; Bluetooth 2.1 i GPS.

Nigdje nema riječi o formiranju cijena, osim da će ga T-Mobile plasirati svojim korisnicima.  Koliko su izvori pouzdani, ostaje pitanje.  Nikada ništa ne "curi" iz Sprinta, posebno rani razvoj uređaja. Nadamo se da će HTC Supersonic biti upravo točno ono što je opisano.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.