HTC Smartwatch – ipak dolazi pametni sat?

Fotografija članka: HTC Smartwatch – ipak dolazi pametni sat?

Nekako nam je to logičnije nego da se ne pojavi. Gotovo sve veliki proizvođači smartfona već su proizveli neki komad nosive tehnologije. Možda je pravo vrijeme i za HTC Smartwatch, što kažete? :)

Oglas

Ne samo vodeći, nego i mnogi drugi proizvođači predstavili su svoje zanimljive pametne telefone, od kojih mnogi imaju i podršku za SIM kartice i GPS, kao što je to slučaj i IQI I2 kojeg smo nedavno . Već i mnoge kineske kompanije imaju svoje pametne telefone od nekoliko dolara do nekoliko stotina dolara.

S obzirom na reputaciju HTC-a, za očekivati je kako će se raditi o kvalitetnom uređaju koji bi trebao biti u rangu Applea, Samsunga, Motorole, LG-ja, Alcatela i sličnih. Ako su ovo prave fotke koje prikazuju novi HTC Smartwatch, čini nam se kako bi to mogao biti zanimljiv uređaj.

Vidljiv je okrugli dizajn, kao što je to slučaj s mnogim sličnim modelima. Iako su možda manje praktični nego oni četvrtasti, po nama su puno ljepši. Vidljiv je i Under Armour logo s donje strane, oni su poznato ime u svijetu fitnesa. Remen je kožni, a s desne strane vidimo dvije fizičke tipke. S donje su strane i kontakti za punjač, kao i čitač otkucaja srca.

Ne sumnjamo kako je ovaj model tehno entuzijastima, a po vanjskom izgledu odgovarat će i onima koji vole lijepo. Prerano je govoriti o nekim konkretnim detaljima, no mogli bi ga očekivati do kraja godine ili početkom iduće.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.