HTC Sailfish je Nexus 5X nasljednik; pojavile se specifikacije

Fotografija članka: HTC Sailfish je Nexus 5X nasljednik; pojavile se specifikacije

Prije svega vas moramo odmah na početku teksta upozoriti kako je ova vijest prije svega sadržana od raznih internetskih šuškanja te su sve informacije unutar nje nesigurne dok za njih ne dobijemo i nekakvu službenu potvrdu.

Oglas

No, često nam upravo glasine prve otkriju najveće zanimljivosti smartfon svijeta, pa ćemo vam tako napisati kako se na Internetu pojavila informacija o novom HTC-ovom uređaju kodnog naziva “Sailfish” za koji se tvrdi kako je novi nasljednik LG Nexus 5X pametnog telefona. Ako je suditi prema kodnom nazivu tada bi ovo mogla biti istinita informacija s obzirom da su svi Nexus uređaji imali kodne nazive povezane sa stvorenjima koja žive u vodi.

Osim toga navode se i neke glasine vezane uz specifikacije nadolazećeg HTC Nexus pametnog telefona, a mnogi fanovi ove kompanije željno očekuju slijedeći Nexus uređaj proizašao iz radionice ove tajvanske kompanije. Navodne specifikacije HTC “Sailfish” pametnog telefona su 5-inčni ekran 1080p rezolucije, nespecificirani četverojezgreni procesor sa radnim taktom od 2 GHz, 4 GB RAM-a, baterija kapaciteta 2.770 mAh te 32 GB interne memorije. Spominje se i 12 MP stražnja te 8 MP prednja selfie kamera, senzor otiska prsta smješten na stražnjem panelu, USB Type-C port i Bluetooth 4.2.

Pisali smo smo vam i o nekim informacijama kako će Huawei izraditi ovogodišnji high-end Nexus model, ali su se pojavile i neke glasine kako će HTC proizvesti oba modela ove godine – i standardni i high-end. Kako god bilo glasine se kreću, žive i umiru sa službenim potvrdama, a vjerujemo da će tako biti i u ovom slučaju.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.