HTC Proto – procurile fotke i podaci – nasljednik modela One V, ali nalikuje na Desire V

Fotografija članka: HTC Proto – procurile fotke i podaci – nasljednik modela One V, ali nalikuje na Desire V

Još smo prije mjesec i pol dana najavili izlazak modela HTC Proto. Neslužbeno se šuška kako će premijeru doživjeti na IFA 2012 sajmu u Berlinu.

Oglas

Ako namjeravate ići na IFA 2012, podsjetit ćemo vas kako se sajam održava od 31. kolovoza do 05. rujna 2012. godine u Berlinu. IFA je vodeći europski sajam potrošačke i kućne elektronike, iako oni vole reći kako su i svjetski  industrijski broj jedan. Očekuju se brojne premijere, među njima bi se navodno trebao pojaviti i HTC Proto.

Iako u HTC-u ljubomorno čuvaju podatke o ovom modelu, ponešto smo uspjeli i saznati. Iako je nasljednik modela HTC One V, uopće ne nalikuje na One seriju, nego je po izgledu gotovo identičan modelu Desire V. Ok, postoji poveznica, a to je oznaka “V”, možda to nešto govori.

, kojeg smo i ranije najavljivali, imat će veći 4 inčni ekran WVGA rezolucije, Qualcomm MSM8225 S4 procesor s dvije jezgre i radnog takta na 1GHz. I dalje ostaje 512MB RAM-a, stražnja kamera ima 5MP, te je tanak samo 9,62 milimetra. Sve u svemu, vrlo slična konfiguracija kao model u travnju ove godine.

Možda ne bi bilo loše posjetiti IFA 2012 u Berlinu. Kako ne bi bilo greške, prva je slika niže je od HTC Proto modela, a slijedeće dvije modela Desire V.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.