HTC-ovo poslovanje premašilo prognoze

Fotografija članka: HTC-ovo  poslovanje premašilo prognoze

Prema mišljenju analitičara u drugom tromjesečju treba očekivati daljnji rast u dobiti od  najmanje 20%.  Ujedno, HTC je sada čak pretekao Nokiju i postao treća najveća svjetska mobilna tvrtka. Poredak se temelji na tržišnoj vrijednosti, prema članku Chrisa Smitha iz TechRadara.

Otkuda takav skok vrijednosti?  HTC je napravio seriju izvrsnih proizvoda s trendovskim zaslonima osjetljivim na dodir za Windows 7 Phone OS i za android OS. Posebna je potražnja za njihovim uređajima temeljenim na android mobilnom operativnom sustavu. Smartfone kao Thunderbolt je ostvario rekordnu prodaju. HTC je također lansirao mobilni procesor na frekvenciji od 1GHz i unatoč lansiranju nije prvi proizvođač uređaja temeljenih na toj procesorskoj frekvenciji, ali je definitivno većinu mobilnih telefona pokrenuo pod 1GHz procesorima.  Pridodamo li tome ugrađene fotoaparate i druge aspekte konfiguracije, može se reći,  HTC je ne samo sustigao mobilne trendove već vodeći je trend u  mobilnim rezultatima.    

Tvrtka HTC  također priprema svoj predstojeći Flyer tablet uređaj kojim se predviđa daljnje jačanje pozicije i dobiti na tržištu. 
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.