HTC One XL LTE – prvi LTE smartphone u Hrvatskoj dostupan u Vip centrima od 19. prosinca

Fotografija članka: HTC One XL LTE – prvi LTE smartphone u Hrvatskoj dostupan u Vip centrima od 19. prosinca

Brza LTE podatkovna mreža trenutno je dostupna u svim velikim gradovima te više od 500 manjih naselja diljem Hrvatske, pa i vama preko Vipneta i HTC One XL smartphonea.

Oglas

LTE tehnologija korisnicima omogućuje postizanje i do deset puta većih brzina prijenosa podataka, a osim toga pruža mogućnosti za brojne multimedijske servise i korištenje zahtjevnih aplikacija na zaslonima mobilnih uređaja. Nakon što je u ožujku ove godine Vipnet u rad pustio prvu komercijalnu LTE mrežu u Hrvatskoj, poziciju lidera u bežičnom broadbandu potvrđuje i ponudom prvog pametnog telefona u Hrvatskoj koji podržava LTE. Kako bi svoj pametni telefon mogli koristiti na Vip LTE mreži najnovije četvrte generacije, korisnici trebaju uključiti LTE opciju uz mjesečnu naknadu od 30 kuna.

– Dolazak prvog LTE pametnog telefona na tržište označava prekretnicu i garantira nastavak poboljšanja korisničkog iskustva u Vip mreži. Pametni telefoni i tableti potiču porast prometa, a procjene za zapadnu Europu govore kako će 3G promet doseći svoj vrhunac 2017. godine. Vipnet usklađuje razvoj pristupnih tehnologija s mogućnostima pametnih telefona što znači kombinaciju Vipnetove LTE i 3G mreže koja u ovom trenutku korisnicima diljem Hrvatske dokazano nudi vrhunske performanse za pametne telefone. – rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Osim što je riječ o LTE pametnom telefonu, HTC One XL karakterizira i snažan 1.5 GHz dvojezgreni procesor te integrirano Android 4.0 (ICS) uz HTC SenseTM 4 korisničko sučelje garantirajući vrhunske performanse, izrazito velike brzine te izvanrednu kvalitetu dizajna, zvuka i slike. HTC One XL savršeno jednostavno generira jedinstveni doživljaj surfanja internetom, fotografiranja i snimanja filmova. Iznimno je lagan, velikog zaslona (4,7 inča), a kamera (8mp) jednostavna je za korištenje. Snimanje videa podržano je s 1080p u HD rezoluciji, a kvaliteta zvuka BeatsAudio sustavom, što s 32 GB memorije korisnicima pruža i više nego dovoljno prostora da uživaju u surfanju internetom, fotografiranju, igranju igrica, snimanju filmova i slušanju glazbe.

HTC One XL dostupan je već od 9 kuna u tarifama Bez limita (669), dok cijena uređaja u slobodnoj prodaji bez ugovorne obaveze iznosi 5499 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.