HTC One S proglašen europskim mobilnim telefonom za društvene medije – EISA 2012-2013

Fotografija članka: HTC One S proglašen europskim mobilnim telefonom za društvene medije – EISA 2012-2013

Već drugi put za redom HTC osvaja prestižnu nagradu u kategoriji “Europski mobilni telefon za društvene medije”. Podsjetimo se, prošle je godine nagradu osvojio HTC ChaCha, tako da je ova nagrada tim značajnija.

Oglas

HTC je objavio kako je njezin hvaljeni pametni telefon HTC One S proglašen “Europskim mobilnim telefonom za društvene medije za 2012–2013”. Nagradu je dodijelilo europsko strukovno udruženje European Imaging Sound Association (EISA). Ovo je drugi put da je HTC-u dodijeljeno to priznanje, nakon što je prošle godine HTC ChaCha pobijedio u istoj kategoriji.

Florian Seiche, predsjednik HTC-a za regiju EMEA istaknuo je sljedeće: „Mi u HTC-u prvenstveno smo usredotočeni na pružanje najosobnijeg potrošačkog iskustva mobilnih telefona – mogućnost povezivanja ljudi i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama brzo i jednostavno putem pametnih telefona nešto je u čemu potrošači žele uživati svaki dan. Drago nam je što smo po drugi puta počašćeni ovom nagradom te želimo zahvaliti kako EISA-i tako i našim klijentima na njihovoj kontinuiranoj podršci HTC-u.“

EISA predstavlja jedinstveno udruženje 50 specijaliziranih časopisa iz 19 europskih zemalja te najprestižniju svjetsku grupu multimedijskih časopisa. Svake godine glavni urednici svih članova EISA-e sastaju se kako bi odlučili koji od proizvoda analiziranih u njihovim časopisima tijekom godine zaslužuju primiti priželjkivane nagrade EISA-e.

Nagrada „Europski mobilni telefon za društvene medije za 2012. – 2013.“ prepoznaje inovativnost u integraciji društvenih medija, umrežavanje i mogućnost mobilnog telefona da jednostavno poveže više društvenih mreža te istovremeno olakša dijeljenje sadržaja i društvenu interakciju.

Za više informacija o mobilnom telefonu HTC One S posjetite internetsku stranicu http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-s/. Za više informacija o udruženju EISA i procesu dodjeljivanja nagrada posjetite stranicu http://www.eisa.eu/.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.