HTC One Remix (One mini 2) pojavile se slike i pokoji podatak

Fotografija članka: HTC One Remix (One mini 2) pojavile se slike i pokoji podatak

Da li dolazi, nije upitno. Gotovo je sigurno kako će se vrlo brzo pojaviti novi smartfon iz HTC-a, pod nazivom HTC Remix (ili drugi naziv je HTC One mini 2).

Oglas

U stvari, HTC One Remix, je Verizonova inačica HTC One mini 2 smartfona, a kojeg je tajvanska kompanija najavila još prije dva tjedna. U prodaji bi se trebao pojaviti početkom lipnja, dok s druge strane glasine govore kako stiže tijekom ljeta.

HTC One mini 2 je ponešto tanji od kompanijinog super smartfona HTC One M8, a ponešto je i manji. Ekran je veličine 4,5 inča i HD rezolucije od 1280×720 točaka (podsjećamo, HTC One M8 ima Full DH ekran veličine 5 inča).

Isto tako, One M8 spada u visoku, a HTC One mini 2 u srednju klasu. Samim tim ima i slabiji procesor, a radi se o provjerenom Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 400 procesoru. Ugrađeno je 1 GB RAM-a, no zanimljivo je kako će imati stražnju kameru od 13 MP.

HTC Remix / One mini 2 će raditi na Android 4.4 KitKat operativnom sustavu, a i cijena će mu biti primjerenija, odnosno niža.

Čini se kako se i HTC ove godine “raspištoljio” s raznim modelima, ili bolje rečeno inačicama modela One. Eh, samo da još vidimo i neki tablet, a navodno stižu…

HTC One Remix (One mini 2) pojavile se slike i pokoji podatak

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.