HTC One Mini, te HTC Desire 601, 500 i 300 predstavljeni hrvatskim novinarima

Fotografija članka: HTC One Mini, te HTC Desire 601, 500 i 300 predstavljeni hrvatskim novinarima

Ugodno popodne proveli smo uz HTC-ove predstavnike iz regije, koji su nam iz prve ruke predstavili HTC One Mini, te HTC Desire 601, 500 i 300.

Oglas

HTC u posljednje vrijeme ima prepoznatljivu filozofiju prema kojoj gradi svoje poslovanje. Dvije su smartphone “struje” koje su brandirali – prva je One u koju spadaju i modeli Mini koji je danas predstavljen, te nadolazeći Max, dok u Desire pripadaju novi HTC Desire 601, 500 i 300, te osnovni model HTC Desire 200 kojeg smo . U nastavku ćete vidjeti i prvi video (kao i mini fotogaleriju) sa sva četiri nova modela HTC-a koji su danas predstavljeni u Hrvatskoj. Za razliku od turbulentnog svjetskog tržišta, izgleda da se HTC prilično dobro prodaje u našoj regiji.

O svakom od modela ćemo više pisati u narednih nekoliko dana. Sada ćemo vam spomenuti neke zanimljive informacije koje nisu poznate u hrvatskoj javnosti niti šire, a trebali bi to znati. Za početak, svi modeli HTC One su HTC Pro certificirani. To znači da ih mogu koristiti i poslovni ljudi jer imaju sve potrebne sigurnosne uvjete za korištenje, što nije slučaj s većinom mobilnih uređaja. Do sada je BlackBerry bio poznat kao jedan od najsigurnijih poslovnih uređaja (ako se ne varamo, još uvijek je!), i Appleov iPhone se dosta koristi ali je na nižem sigurnosnom stupnju, a HTC One brand je najsigurniji Android smartphone jer je razvujen u skladu s najstrožim sigurnosnim kriterijima.

Ukoliko želite u svojoj organizaciji koristiti HTC One, Mini ili Max u poslovne svrhe, vaš šef bi vam to trebao dopustiti. Svi HTC One smartphonei imaju naprednu zaštitu koja podrazumijeva kriptiranje podataka, kao i ugrađenu antivirusnu zaštitu. Sinkronizacija s emailovima, kalendarom i planerom radi besprijekorno, a i samo upravljanje i kontrola uređaja je na najvišem nivou.

HTC One Mini, te HTC Desire 601, 500 i 300

Prije nego pogledate video u kojem će vam Mato Savković, HTC-ov čelni čovjek za marketing za našu regiju ekskluzivno za naš portal progovara o sva četiri nova modela koji su danas predstavljeni u Hrvatskoj – HTC One Mini, te HTC Desire 601, 500 i 300. Mato, hvala :)

Novo: Saznali smo i okvirne cijene – HTC Desire 300 1.699 kuna (stiže u listopadu), HTC Desire 500 oko 2.299 kuna (u prodaji), HTC Desire 601 cijena mu je 2.999 kuna (stiže do kraja rujna), te HTC One Mini će koštati 3.999 kuna (stiže do kraja rujna).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.