HTC One mini službeno u Europskoj uniji u prodaji od 9. kolovoza

Fotografija članka: HTC One mini službeno u Europskoj uniji u prodaji od 9. kolovoza

Već smo u nekoliko navrata najavljivali izlazak umanjene inačice HTC One smartphonea. HTC One mini bi po onome što najavljuju iz kompanije mogao biti njihov novi bestseller.

Oglas

Kada govorimo o Europskoj uniji, gdje se od 1. srpnja nalazi i Hrvatska, prvo će se HTC One mini pojaviti “na otoku”, odnosno u Velikoj Britaniji. Svi oni koji smatraju da je HTC One vrhunski smartphone (a zaista i je!), svidjet će im se i umanjena inačica ovog pametnog telefona.

Ono što bi se moglo svidjeti većini korisnika je da je manji i da bolje leći u ruci, nekako je prirodniji. Hardverski je vrlo privlačan – težak je samo 122 grama, ima ekran 4,3 inčni ekran s Gorilla staklom i rezolucije 1280×720 točaka, a radi na 2-jezgrenom Snapdragon 400 procesoru na 1,4 GHz uz Adreno 305 grafiku. Ima 1 GB memorije i 16 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko SD kartice.

Ono što HTC One mini nema su infracrveni senzor, NFC i LTE. Ali zato ima stereo zvučnike i BeatsAudio tehnologiju, bateriju od 1800 mAh, te kameru od 4MP, a radi na Android 4.2.2 Jelly Bean operativnom sustavu. Bit će dostupan u srebrnoj i crnoj boji.

Kao što smo već spomenuli, HTC One mini će se prvo pojaviti u Velikoj Britaniji i to 9. kolovoza, a cijena će mu biti 449€/379,95£/580$.

HTC One mini

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.