HTC One Max phablet procurila zanimljiva fotka koja prikazuje stražnju stranu

Fotografija članka: HTC One Max phablet procurila zanimljiva fotka koja prikazuje stražnju stranu

Slika koju ćete vidjeti u nastavku prikazuje novi i veliki HTC One Max phablet sa zanimljivim četvrtastim dijelom za koji se mnogi pitaju – pa, što je to?

Oglas

Podsjetit ćemo vas kako je HTC One Max phablet veliki smartphone s velikim 5,9 inčnim ekranom,a koji bi također svoju premijeru trebao doživjeti na predstojećem IFA 2013 sajmu u Berlinu. Naravno, to je veći brat nagrađivanog smartphonea i malog HTC One Mini.

Ono što nam je na HTC One Max phablet uređaju na slici niže privuklo pažnju je maleni kvadratić koji se nalazi ispod stražnje kamere. Nagađa se što bi to moglo biti, a najčešće se čuju odgovori kao čitač otiska prstiju, infracrveni senzor ili neka nova tipka za upravljanje uređajem kao kod . U svakom slučaju to je nešto – novo. U donjem desnom dijelu primijetili smo i neke metalne dijelove (pinove) koji možda služe za spajanje na docking, bežično punjenje ili nešto slično.

U donjem dijelu slike HTC One Max phablet pametnog telefona također se nalazi jedan prekriveni četvrtasti dio koji je tajna. No, sve će one biti otkrivene na IFA 2013 u Berlinu za otprilike dva tjedna.

HTC One Max phabletf

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.