HTC One Max zaista će imati čitač otiska prstiju sa stražnje strane?

Fotografija članka: HTC One Max zaista će imati čitač otiska prstiju sa stražnje strane?

Prije nekoliko dana objavili smo informaciju o novom velikom HTC-ovom smartphoneu. Čini se kako su glasine točne – HTC One Max bi trebao imat čitač otiska prstiju.

Oglas

Naime, radi se o tajanstvenom “kvadratiću” koji se nalazi sa stražnje strane odmah ispod kamere, a koji je ovako zatamnjen djelovao potpuno nejasno. Neki su pomislili kako bi to mogle biti neke komande slično kao što ih ima novi LG G2, no najnovija nagađana govore kako je HTC One Max ponovo dobio nešto što drugi nemaju, a to je čitač otisaka prstiju, što možete i sami vidjeti na slikama.

Slike su procurile s jednog kineskog weba i na kineskom jeziku, no kako slike svi razumiju :) i sami možete vidjeti na njim ao čemu se radi. No, nije HTC One Max  jedini novi smartphone koji bi mogao dobiti ovaj dodatak, šuška se i kako će novi iPhone 5S također dobiti čitač otisaka prstiju.

Za čega on može poslužiti? Pa jednostavno kao dodatna zaštita u čuvanju korisničkih podataka, na malo drugačiji način. Svaka dodatna zaštita dobro dođe, pogotovo ako o smartphone uređaju razmišljate kao o vrlo važnom korisničkom “produžetku”. Ipak se radi o pametnim “malim računalima” s pregršt osobnih podataka koje uvijek nekome dobro dođu.

Naravno, one konkretne detalje očekujemo kako će se pojaviti na nadolazećem IFA 2013 sajmu u Berlinu, koji je na rasporedu početkom rujna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.