HTC One M9e sa Helio X10 CPU predstavljen u Kini

Fotografija članka: HTC One M9e sa Helio X10 CPU predstavljen u Kini

Popularna je kompanija HTC u Kini predstavila još jednu verziju One M9 smartfona koja će biti namijenjena azijskim tržištima, a uređaj se krije pod nazivom One M9e.

Oglas

Specifikacije sa kojima HTC One M9e dolazi smještaju ga u srednju klasu pametnih telefona, dok je cijena od 425 USD po kojoj će se prodavati u Kini ipak malo iznenađujuće visoka s obzirom na žestoku konkurenciju lokalnih proizvođača.

Kao što mu ime govori, izrada i dizajn ovog smartfona posuđeni su sa nedavno predstavljenog HTC One M9 modela, zajedno sa premium aluminijski tijelom i Boomsound zvučnicima sa prednje strane. Druga sličnost sa M9 je u ekranu, jer su oba uređaja opremljena 5-inčnim Super LCD ekranom FHD rezolucije.

HTC One M9e pokreće osmojezgreni MediaTek MT6795T “Helio X10” procesor koji je uparen sa 2 GB RAM-a i 16 GB proširive interne memorije. Čini se i da uređaj dolazi sa istom kombinacijom kamera kao M9, a one uključuju 13 MP stražnju OIS kameru i 4 MP Ultrapixel prednju kameru. Sa softverske strane One M9e radi na Android 5.0 Lollipopu povrh kojega se nalazi Sense korisničko sučelje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.