HTC One M10 dolazi u tri inačice i s neodoljivom kamerom?

Fotografija članka: HTC One M10 dolazi u tri inačice i s neodoljivom kamerom?

Prema riječima financijskog direktora HTC-a Chialina Changa njihov novi top smartfona bit će “neodoljiv”, barem što se kamere tiče. Isto tako, prema podacima s Twittera, dolazi s tri različite količine interne memorije.

Oglas

Niže ćete vidjeti podatak, a koliko vidimo, radi se o količinama od 16 GB, 32 GB i 64 GB. Možda ovo i nije nešto novo, no radi se o prvoj konkretnoj informaciji o kapacitetima interne memorije koja je službeno potvrđena. Prošli je M9 model dolazio samo s 32 GB interne memorije, sada ćete moći birati.

I dalje vrijedi priča kako će HTC One M10 imati Qualcommov 4-jezgreni Snapdragon 820 procesor i 4 GB RAM-a. Ono pravo trebale bi biti kamere, za koje HTC CFO Chialin Chang kaže kako će biti “neodoljive”. Izvori bliži kompaniji tvrde kako je ova izjava rezultat onoga što su vidjeli na tržištu, a čini se kako u kompaniji imaju odgovor za najbližu konkurenciju, Samsung i LG. Navodno se radi o Sony IMX377 senzoru od 12 MP, a kako će raditi u praksi, vidjet ćemo. O prednjoj se još nagađa, no informacije govore kako će obje imati optičku stabilizaciju slike (OIS).

HTC nismo vidjeli na MWC 2016 sajmu u Barceloni, ove su godine odlučili svoju premijeru napraviti kasnije. Znamo već od prije kako se premijera očekuje 11. travnja u Londonu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.