HTC One Glamour Red od sada i u glamuroznoj crvenoj boji

Fotografija članka: HTC One Glamour Red od sada i u glamuroznoj crvenoj boji

Saznajemo kako će se novi HTC One Glamour Red na tržištu pojaviti tijekom idućeg mjeseca. Nagrađivani smartphone u kolovozu dolazi u novom ruhu, odnosno u crvenoj boji.

Oglas

Podsjetimo se kako je HTC One proglašen najboljim smartphoneom 2013. godine (na MWC 2013 u Barceloni). Od sada osim u standardnoj srebrnoj boji HTC One Glamour Red možete nabaviti i u crvenoj boji. A dizajn i hardverske specifikacije ostaju iste.

Sjetimo se BlinkFeed rješenja koje obuhvaća više kanala iz odabranih izvora vijesti, društvene mreže i ostale ugrađene značajke, kao što su kalendar ili HTC Sense TV, nudeći prilagodljivi prikaz relevantnih informacija u stvarnom vremenu izravno na početnom zaslonu uređaja. Uvođenjem fotoaparata UltraPixel koji osigurava izvrsne slike pri niskoj razini svjetla i funkcije HTC Zoe, koja vam omogućuje da uhvatite cijeli trenutak, a ne samo djelić sekunde, HTC je donio revoluciju u fotografiranju mobilnim telefonima. Kroz zvučnike smještene na prednjoj strani i Beats Audio™ optimizaciju, rješenje BoomSound donosi glazbu u vaš život i stavlja vas u središte radnje, bilo da slušate glazbu, igrate omiljenu igru ili gledate film na sjajnom zaslonu pune rezolucije veličine 4,7”. Sve to ima i novi HTC One Glamour Red.

HTC One je odmah po predstavljanju osvojio niz novinarskih i stručnih nagrada kao priznanje za superiorne performanse i vrhunski dizajn. Neke od najznačajnijih su globalna mobilna nagrada udruge GSMA za najbolji mobilni uređaj ili tablet na Svjetskom mobilnom kongresu 2013. i zlatna medalja za dizajn i inovacije na sajmu Computex Taipei.

Više detalja o uređaju HTC One Glamour Red možete pronaći na .

HTC One Glamour Red

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.