HTC One će dobiti Android 4.2.2 Jelly Bean u jesen, te novo Sense 5 korisničko sučelje

Fotografija članka: HTC One će dobiti Android 4.2.2 Jelly Bean u jesen, te novo Sense 5 korisničko sučelje

HTC nam javlja kako će njihov hvaljeni smartphone HTC One dobiti najnoviju verziju operativnog sustava Android 4.2.2 (Jellybean) s poboljšanim grafičkim korisničkim sučeljem HTC Sense 5.

Oglas

Početni zaslon sa Sense 5 sučeljem trebao bi biti još personaliziraniji, ili ako hoćete osobniji. I HTC BlinkFeed je unaprijeđen i to integriranjem Instagrama, čime će se povećati količina važnih osobnih informacija koje se pojavljuju izravno na početnom zaslonu uređaja. Nadalje, prilagodba izgleda i postava početnog zaslona također će biti fleksibilnija.

Nadogradnja operativnog sustava unaprijedit će i multimedijske funkcionalnosti uređaja, uključujući  bolje i raznovrsnije rješenje HTC Music Channel te mogućnost „zaključavanja“ fokusa na kameri i ekspozicije u aplikaciji za kameru. S tom će nadogradnjom korisnici dobiti dvostruko više tema za stvaranje profesionalnih „video naglasaka“ raznih događanja, što je savršen pratitelj kamere Ultrapixel. Osim toga, unaprijeđena aplikacija za gledanje TV-a preko sučelja HTC Sense korisnicima će omogućiti organiziranje TV programa prema programima na njihovim TV/Set-top Boxovima.

Valja spomenuti da operativni sustav Android 4.2.2 dolazi i s rješenjima kao što su „čuvar“ zaslona Daydream, brze postavke Quick Settings i opcija zaključavanja.

HTC One Android 4.2.2. 02

Osim nadogradnje, treba spomenuti i da će uređaj HTC One postati prvi uređaj u regiji EMEA (Europa, Bliski Istok i Afrika) sa sigurnosnim certifikatom HTCpro™, osmišljen da nadmaši očekivanja poslovnih korisnika te istovremeno ponudi sigurna i fleksibilna rješenja IT menadžerima koji su zaduženi za njegovo integriranje. Kao prvi uređaj s certifikatom HTCpro, novi HTC One donijet će niz mobilnih rješenja za poslovne korisnike, uključujući unaprijeđenu sigurnost i zaštitu zahvaljujući naprednoj 256-bitnoj enkripciji, smjernicama za sigurne lozinke, mogućnosti brisanja podataka na daljinu te cijelom nizu opcija za veću produktivnost koje su kompatibilne s grafičkim korisničkim sučeljem HTC Sense®. Osim toga, podatke štiti i sigurna mrežna povezivost putem virtualne privatne mreže (VPN), a tu je i VPN podrška korporacije Mocana u zaštiti podataka na razini mreže.

Fleksibilna rješenja za upravljanje mobilnim uređajima (MDM) za zaštitu, konfiguriranje i revidiranje podataka te upravljanje istima bit će dostupni i na vašim uređajima zahvaljujući strateškim partnerstvima s vrhunskim isporučiteljima MDM opreme koje preferiraju poslovni korisnici – uključujući AirWatch, MobileIron i mnoge druge – i koji će poslovnim korisnicima i IT menedžerima ponuditi pristup vodećim mobilnim kontrolama za sigurnost i upravljanje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.