HTC One 2 će ponovo biti zaniljiv smartfon, možda opet “naj” model?

Fotografija članka: HTC One 2 će ponovo biti zaniljiv smartfon, možda opet “naj” model?

Ovo što vidite na slici je možebitni izgled novog smartfona koji nam dolazi iz HTC-a. Već pogađate, ovo bi mogao biti novi HTC One 2.

Oglas

Kao što smo i očekivali, HTC One 2 je vrlo sličan originalnom modelu, zašto mijenjati formulu uspjeha. Novi bi smartfon trebao imati veći 5 inčni ekran s Full HD rezolucijom od 1080×1920 točaka, te s gustoćom od 468 točaka po inču, što je više od trenutno aktualnog Samsung Galaxy S4 s 441 PPI. Očekuje se kako će imati novi Qualcommov Snapdragon 805, tako da će moći reproducirati i 4K video.

Očekujemo kako će novi HTC One 2 imati hvaljene BoomSound zvučnike s prednje strane smartfona. Pitanje je kakve će biti kamere, stražnja će biti vjerojatno UltraPixel s za sada nepoznatim brojem megapiksela, dok bi prednja trebala biti od 2,1 MP. Očekujemo kako će imati i 16/32 GB prostora za pohranu podataka (proširivo do 32/64 GB preko microSD ulaza), 2/4 GB RAM-a, te bi trebao raditi na Android 4.4 KitKatu.

S obzirom da poznajemo HTC, znamo kako uvijek znaju ubaciti i neke softverske dodatke koji su vrlo zanimljivi korisnicima. Čini nam se kako bi HTC One 2 ili kako će se već zvati ponovo biti zanimljiv smartfon. Novi model očekujemo u Barcelonu na MWC-u 2014.

HTC One 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.