HTC Ocean Master, Harmony i Lite dolaze do kraja ove godine

Fotografija članka: HTC Ocean Master, Harmony i Lite dolaze do kraja ove godine

Sigurni smo da nema mnogo onih kojima za oko nije zapeo jedan od najboljih flagship pametnih telefona predstavljenih ove godine – HTC U11.

Oglas

Prekrasan dizajn, inovativnost i odlične hardverske značajke samo su neki od detalja koji ovaj uređaj čine odličnim „ulovom“, a više o njemu saznajte u .

Početkom ove godine tajvanska je kompanija HTC najavila kako će ove godine predstaviti otprilike šest ili sedam pametnih telefona, a u taj broj ulaze i nadolazeća tri uređaja koji su se pojavili na Twitteru. Član HTC zajednice i korisnik Twittera Corn Chen objavio je kodne nazive i neke specifikacije nadolazećih HTC-ovih pametnih telefona koji će biti službeno predstavljeni do kraja ove godine.

Ukoliko je ova podijeljena informacija točna tada bi do kraja ove godine svjetlo dana trebali ugledati pametni telefoni naziva HTC Ocean Master, Ocean Harmony i Ocean Lite. Prema navodima Chena HTC Ocean Master će imati 6-inčni ekran i dvije kamere od kojih će jedna doći sa 12 MP senzorom, a druga, najvjerojatnije selfie kamera, će doći sa 8 MP senzorom. Osim toga HTC Ocean Master će korisnicima biti dostupan u dvije memorijske opcije – jedna sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije i druga sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

HTC Ocean Lite i Harmony će imati samo jednu memorijsku opciju koja će uključivati 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. HTC Ocean Harmony će kao i Master imati ekran od 6 inča, dok će Ocean Lite imati manji 5.2-inčni ekran. Priča se i kako će Ocean Master i Ocean Lite biti predstavljeni u studenome, dok će Ocean Harmony svjetlo dana ugledati u prosincu, nešto malo prije Božića.

Napomenimo kako navodno nijedan od tri nabrojana uređaja nije HTC U11 Life kojega kompanija proizvodi u sklopu Android One programa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.