HTC objavio izvorni kod za T-Mobile MyTouch 4G Android Smartphone?

Fotografija članka: HTC objavio izvorni kod za T-Mobile MyTouch 4G Android Smartphone?

Osim izuzetno dinamičnog tržišta koje okružuje mobilne operativne sustave, a koje se vrti oko Appleovog iOS-a, Googleovog Androida i Microsoftovog WP7, sve se više prašine diže i oko mobilnih aplikacija za online shopping, kao što su Appleov App Store ili Googleov Android Market. Developeri iz cijelog svijeta dobili su svoje novo tržište i velik je broj tvrtki koji razvijaju softver (aplikacije, igre) za ove online dućane, bez obzira jesu li besplatni ili za njih trebate potrošiti koju kunu.

Ako ste softverski developer i interesira vas izvorni kod T-Mobile MyTouch 4G smartphonea, bit ćete sretni jer su u HTC-u taj kod postavili danas na svoj web i dostupan je svima.

Na kraju ove zanimljive vijesti "zalijepili" smo i jedan video koji prikazuje softverske mogućnosti ovog uređaja, prije nego se zaputite prema stranici koja sadrži izvorni kod po kojem kao developer možete "kopati". Link za kod je .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.