HTC objavio da svi U 11 modeli dolaze sa brzom UFS 2.1 memorijom

Fotografija članka: HTC objavio da svi U 11 modeli dolaze sa brzom UFS 2.1 memorijom

Kompanija HTC se oglasila s obzirom na nedavne kontroverze koje su se pojavile, a vezane su uz ugrađene memorije na Huawei i Samsung flagship pametnim telefonima.

Oglas

HTC je tako dao službenu izjavu u kojoj stoji da su svi modeli kompanijinog novog HTC U 11 flagship smartfona opremljeni sa najnovijom i najbržom memorijom koja je trenutno dostupna na tržištu, a to je UFS 2.1.

UFS 2.1 u usporedbi sa drugim memorijama ovog tipa dolazi sa znatno većim brzinama čitanja i pisanja, što u konačnici doprinosi boljem sveukupnom iskustvu korisnika, a pogotovo dolazi do izražaja kod 4K video sadržaja.

Ako nekim slučajem niste u toku podsjetit ćemo vas da Huawei na svojim P10 i P10 Plus flagship smartfonima koristi različite vrste memorije. Tako, ako imate sreće, dobit ćete Huawei pametni telefon sa brzom UFS 2.1 memorijom, dok će oni manje sretni dobiti svoj uređaj sa sporijom eMMC memorijom za kojeg će naravno platiti punu cijenu. Samsung je također potvrdio da koristi različite vrste UFS memorije kod svojih uređaja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.