HTC Moj život u minuti – odabrano šest finalisti kreativnog natječaja

Fotografija članka: HTC Moj život u minuti – odabrano šest finalisti kreativnog natječaja

Za sudjelovanje u kreativnom natječaju bilo je potrebno u razdoblju od 25. studenog do 16. prosinca snimiti video uradak u trajanju od 30 do 90 sekundi, koji predstavlja mozaik sitnica koje definiraju život pojedinca.

Oglas

U razdoblju od tri tjedna žiri je primio 110 kreativnih radova između kojih je, uz pomoć brojnih glasača koji su glasali za uratke, odabrao šestero najboljih a to su: , , , , i .

Svi finalisti su svojim radovima oduševili HTC stručni žiri kojeg čine: Robert Knjaz, Enis Bešlagić i Hrvoje Šalković. „Primili smo izvanredne radove koji pršte kreativnošću i idejama te unatoč tome što odabir nije bio nimalo lagan, mislim da smo, uz pomoć glasača, ipak uspjeli odabrat one najbolje,“ istaknuo je Enis Bešlagić, član žirija.

Nagrađen je i uradak Ante Klarića, koji, iako nije ušao u finale, zbog Antine životne priče, posebno zaintrigirao organizatore. Anti je uspješno transplantiran bubreg. Kao dodatni poticaj za Antinu novu stranicu u životu, HTC mu je poklonio HTC Desire 601.

Pred finalistima je još jedan, posljednji zadatak. Na korištenje su dobili uređaje HTC One i tjedan dana vremena za snimanje novog videa u trajanju od 30 do 90 sekundi na temu „Zašto bih baš ja trebao osvojiti novi HTC One i egzotično putovanje?” Najbolji video uradak, po odluci stručnog žirija, osvojit će, uz mobilni telefon HTC One, i egzotično putovanje po izboru na Bali, Šri Lanku ili Peru. Nagrade čekaju sve finaliste, tako će prema plasmanu osvojiti: 5. i 6. mjesto HTC Desire 300, 3. i 4. plasirani osvajaju HTC Desire 601; dok drugoplasiranog čeka HTC One.

Putovanje na Bali, Šri Lanku ili Peru organizirano je u suradnji s agencijom Da, da, da Želim putovati, koja u svojoj ponudi nudi više od 800 različitih i uzbudljivih tura putovanja prilagođenih individualnom ukusu, u čak 100 zemalja svijeta.

HTC Moj život u minuti, odabrano šest finalisti kreativnog natječaja

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.