HTC i Microsoft ponovno udruženi

Fotografija članka: HTC i Microsoft ponovno udruženi

Tijekom održavanja izložbe Computex,  Microsofta je  dao naslutiti kako tvrtka nastavlja svoju suradnju s tajvanskim HTC-om.

Oglas

Microsoft nije iznio nikakve detalje ali nema sumnje da se radi o Windows Phone temeljenim uređajima. Samo prije nekoliko dana na webu su osvanule informacije da HTC priprema smartfon pokretan pod Windows Phone 8.1 inačicom, mid-range model kodnog naziva HTC A9.  Podsjetimo se da je HTC bio prvi koji je dao snažan suport Microsoftu i Windows Phone 7, kroz svoje modele HTC HD7, 7 HTC Trophy, HTC Mango, HTC Radar i HTC Titan.

 HTC i Microsoft ponovno udruženi 02

Čak i kasnije izlaskom inačice Windows Phone 8, svojim modelima smartfona HTC 8X i 8S. Nažalost od tada sve miruje skoro dvije godine. Nokia je pomela konkurenciju i postala sinonim za Windows Phone, a HTC se je usredotočio na Android. Sada samo možemo reći da se veselimo novim HTC Windows Phone modelima ali i onima drugima koji uskoro izlaze pod ovom platformom.

HTC I Microsoft udriženi 02

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.