HTC Hima Ultra i Hima Ace – novi smartfoni, tableti i phableti za 2015?

Fotografija članka: HTC Hima Ultra i Hima Ace – novi smartfoni, tableti i phableti za 2015?

Ovih su dana procurile neke informacije o tome kako HTC radi na novoj generaciji mobilnih uređaja pod nazivom HTC Hima (One M9), HTC Hima Ultra (phablet), HTC Hima Ace i jedan WP8.1 model.

Oglas

Dakle, očekuje nas puno noviteta iz HTC-a. Trenutno aktualni model HTC One M8 (http://www.racunalo.com/novi-htc-one-m8-recenzija/) sjajan je model i odlično se prodaje. Testirali smo ga čak mjesec dana prije konkurencije. Imali smo sreće, stigao nam je 2 dana nakon londonske premijere :)

No, kažu kako je došlo vrijeme za novu generaciju. Navodno je HTC Hima nasljednik modela One M8 i trebao bi nositi oznaku “M9”, no to je kod HTC-a uvijek upitno. Nešto se ipak događa u HTC-ovoj kuhinji, tako da je za očekivati kako će na MWC 2015 sajmu u Barceloni ponovo briljirati s nečim novim. Do sada je to bio jedan uređaj, iako nam se čini kako za iduću godinu imaju snage predstaviti više novih uređaja.

nabrojili smo ih, no to su vjerojatno samo kodna imena koja se spominju na listama koje možete vidjeti niže. HTC Hima Ultra bi mogao biti phablet, HTC Hima Ace polikarbonska inačica, a šuška se i o flagship inačici koja će raditi na Windows Phone 8.1 operativnom sustavu.

S obzirom na iskustvo u posljednjih nekoliko mjeseci, za očekivati je kako će HTC napraviti i svoj tablet. Očekujemo kako će biti vrlo sličan Nexusu 9 kojeg je napravio HTC za Google. To iskustvo samo treba oplemeniti i preslikati na svoj proizvod :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.