HTC HD2 – sense tehnologija i Windows Mobile 6.5 Professional

Fotografija članka: HTC HD2 – sense tehnologija i Windows Mobile 6.5 Professional

HTC HD2 - sense tehnologija i Windows Mobile 6.5 Professional

Inovativan i jedinstvenog dizajna HTC HD2 pokreće novi mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 1GHz i koristi prvi kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir veličine 480 x 800 pixela. Zaslon veličine 4,3 inča omogućuje jednostavno pregledavanje, zumiranje i mijenjanje veličine internetskih stranica, dokumenta Microsoft Office i PDF-a te fotografija i slikovnih prikaza.

HTC HD2 odlikuju izvrsne karakteristike, veliki zaslon omogućuje brže, efikasnije i točnije tipkanje preko tipkovnice na zaslonu dok Windows Mobile 6.5 Professional osigurava učinkovito pretraživanje internetskih stranica i slanje elektroničke pošte putem podrške GPRS/HSCSD/EDGE/HSDPA brzine 7,2 Mbps što će zasigurno razveseliti sve ovisnike o Internetu. HTC HD2 dolazi s novom uslugom My Phone koja nudi mogućnost sinkronizacije fotografija, glazbe, kontakata i tekstualnih poruka s uređaja izravno na Internet.

U ekskluzivnoj ponudi Tele2, HTC HD2 dolazi s 512 MB interne memorije te utorom za 2GB microSD memorijskom karticom, koja je dovoljna za pohranu velike količine podataka te će zasigurno razveseliti i najzahtjevnije korisnike. HTC HD2 razveselit će sve ljubitelje društvenih mreža budući da omogućuje jednostavan pristup Facebooku i Twitteru, a fotografije snimljene 5Mp kamerom sa autofokusom i LED bljeskalicom moguće je jednostavno postaviti na spomenute društvene mreže.

Uređaj HTC HD2 u ekskluzivnoj ponudi Tele2 dostupan je u crnoj boji, a korisnici ga mogu nabaviti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Tele2.

Smartphone HTC HD2 samo je jedan u nizu mobilnih uređaja vrhunske kvalitete dostupnih u ponudi Tele2 po najpovoljnijim cijenama. Predstavljanjem HTC HD2 u svojoj ekskluzivnoj ponudi, Tele2 nastavlja svojim korisnicima pružati najveću kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni, još se jednom dokazujući kao najpovoljniji ponuđač mobilnih usluga u svakom segmentu u kojem je prisutan – od najpovoljnijih cijena glasovnih i podatkovnih usluga do mobilnih uređaja i mobilnog Interneta.

Dugo očekivani smartphone HTC HD2 od danas je dostupan u ekskluzivnoj ponudi mobilnog operatera Tele2 po cijeni već od 2.995 kuna.

HTC HD2 - sense tehnologija i Windows Mobile 6.5 Professional

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.