HTC HD2 sa sustavom Windows P7

Fotografija članka: HTC HD2 sa sustavom Windows P7

U slučaju da ne znate pozadinu priče, HTC HD2 ima uglavnom sve hardverske uvijete propisane prema Microsoftu, osim nedostatak gumba za pretraživanje hardvera, s obavezno tipkom "Traži", kao i neka druga ograničenja.

Mnogi su kupili ovaj uređaj u nadi da će ga moći nadograditi na WP7, ali službena nadogradnja za njega je nemoguća. U svakom slučaju, hakeri su se prihvatili posla da bi ti korisnici ipak dobili Windows 7 Telefon na HTC HD2 i ispunili svoje snove. 

Dostupan je novi video u kome uređaj HTC HD2 uspješno učitava operativni sustav, pojavljuju se slike središta i čvorišta igre. Osim toga, možete vidjeti kako reagira na dodir zaslon osjetljiv na dodir, pritiskom na gumb i hardverski zum sa samo nekoliko prstiju. Iskreno, ništa manje niti ne treba očekivati s obzirom da novi WP7 uređaji nemaju ništa posebno jači hardver.  Najbolji dio po nama je  cijeli proces podizanja koji čini stvari prilično vjerodostojnim.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.