HTC FootballFeed Android aplikacija za praćenje UEFA nogometnih liga

Fotografija članka: HTC FootballFeed Android aplikacija za praćenje UEFA nogometnih liga

Nogometni fanovi, freakovi ili što god, ako vam nije dosta nogometa – od sada vam HTC nudi nešto novo – Android aplikaciju HTC FootballFeed.

Oglas

Pomoću aplikacije HTC FootballFeed moći ćete pratiti za pametne telefone s operativnim sustavom Android. HTC je inače službeni pametni telefon natjecanja UEFA Champions League i UEFA Europa League, a nova aplikacija korisnicima trenutno donosi najnovije statistike i brojke čim iste postanu dostupne.

Sučelje aplikacije HTC FootballFeed temelji se na HTC-ovom rješenju BlinkFeed, dizajn je prilagodljiv tako da možete pratiti ekipe i timove koji su vam najvažniji. Zanimljiv podatak govori kako čak 83%  nogometnih navijača koristi još jedan zaslon dok gleda neku važnu utakmicu, tako da ova priča oko aplikacije daje i dimenziju više.

Od podataka koje ćete pronaći u HTC FootballFeed aplikaciju, tu su:
•    novinski članci
•    najnovije stanje na terenu
•    informacije o nadolazećim utakmicama
•    prijenos utakmica uživo uz ključne trenutke
•    detaljni komentari
•    lako dostupne informacije o svim klubovima i igračima koji se natječu u spomenutim natjecanjima
•    galerije s nevjerojatnim fotografijama
•    HTC-ove ekskluzivne promotivne aktivnosti i natjecanja

HTC FootballFeed aplikacija omogućuje i upisivanje utakmica u kalendare na svojim pametnim telefonima kako ih ne bi propustili. zanimljivo je i kako će korisnici moći slati svoje prijedloge a kako bi aplikacija bila što bolja i kvalitetnija.

Aplikacija HTC FootballFeed može se preuzeti besplatno iz online dućana , a saznali smo kako bi trebala raditi na svim Android smartfon uređajima od inačice Jelly Bean na dalje.

HTC FootballFeed Android aplikacija za praćenje UEFA nogometnih liga

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.