HTC DLX Deluxe trebao bi konkurirati popularnom modelu Samsung Galaxy Note 2?

Fotografija članka: HTC DLX Deluxe trebao bi konkurirati popularnom modelu Samsung Galaxy Note 2?

U HTC-u misle kako imaju konja za utrku, a to je novi “Deluxe” ili “DLX” kako ga zovu. Hardverske karakteristike su totalno moćne, čak i jače od konkurenstkog Galaxy Note 2.

Oglas

Praktički su već objavljeni i službeni podaci za novi HTC Deluxe. Vjerojatno će se razlikovati po nazivu ovisno na kojem se tržištu nalazi, no interplanetarno će biti poznat pod nazivom “Deluxe”. A zašto taj naziv, vjerojatno zbog elegantnog dizajna i raskošnog hardvera.

Dakle, HTC Deluxe dolazi s 5 inčnim SLCD3 ekranom Full HD rezolucije (1920×1080 točaka). Radit će na Android 4.1  Jelly Bean (ili možda čak inačici 4.2), za sada se još ne zna. Hardverska konfiguracija mu se temelji na modelu HTC Droid DNA, tako da će raditi na 4- jezgrenom Snapdragon S4 Pro procesor, imat će 2GB dvokanalne RAM memorije, Adreno 320 grafiku te bateriju od 2020 mAh (ili jaču od 2500 mAh).

Za pohranu podataka poslužit će 16GB ugrađenog prostora, no zanimljivo – bez microSD ulaza za proširenje. Stražnja kamera je od 8MP (vjerojatno f/2.0, spominje se i 12MP), s LED bljeskalicom i osvijetljenim senzorom, dok je prednja od 2MP.

Sve u svemu HTC Deluxe je, kao što to i njegov naziv sugerira, luksuzan uređaj, tako da očekujemo kako će mu i cijena biti  – luksuzna. Za sada još nije u prodaji, ali će biti uskoro. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

U nastavku je video za model HTC Droid DNA, koji je temelj za Deluxe. Na žalost videa za HTC Deluxe još nema, bar ga nije bilo dok smo ovo pisali :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.