HTC Desire T7 tablet koji obećava, ali se neće pojaviti?

Fotografija članka: HTC Desire T7 tablet koji obećava, ali se neće pojaviti?

Tablet se još krajem siječnja pojavio na GFXBench benchmark stranici i sve je izgledalo kako je samo pitanje vremena kada će se novi HTC Desire T7 tablet pojaviti u prodaji. Kažu, ipak neće?

Oglas

Iako se radi o vrlo “mogućem” modelu tableta koji bi tajvansku kompaniju ponovo ubacio na ovo tržište, izvori bliski kompaniji navode kako od toga najvjerojatnije neće biti ništa. Šteta, jer su brojke na izgledale vrlo obećavajuće i iskreno bismo voljeli vidjeti HTC-ov tablet u rukama.

Čak su se pojavile i neke konkretnije fotke, a koje možete vidjeti, i koje prikazuju novi HTC Desire T7 tablet koji bi trebao doći u više veselih boja. Spominjan je 6,9 inčni ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, 1 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Čak je i cijena bila “cool”, kažu kako se tablet trebao prodavati po cijeni nižoj od 200$. Šteta. No, niti Nexus 9 tablet kojeg je HTC proizveo za Google baš ne bere vrhnje na tržištu. Čini se kako im je posljednji uspješni model bio kojeg smo testirali… ma je li moguće… još 2011. godine. Davno to bješe… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.