HTC Desire 825, 630 i 530 premijerno na MWC 2016 uz novi urbani dizajn

Fotografija članka: HTC Desire 825, 630 i 530 premijerno na MWC 2016 uz novi urbani dizajn

Dizajn koji vidite zove se Micro Splash, a kažu kako je moderan, urban. Upravo se njime mogu predstaviti HTC Desire 825, 630 i 530, smartfoni koji se premijerno predstavljaju u Barceloni.

Oglas

HTC je po nečemu sličan nama – uvijek pokušava i želi biti drugačiji, bolji. Njihova nova serija pametnih telefona srednje klase je upravo takva – drugačija. Inspirirani urbanom modom, sva tri najnovija modela u obitelji HTC Desire 530, 630 i 825 povezuju modu i potrošačku elektroniku. Zbog  Micro Splasha, posebnog efekta nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki telefon je istovremeno osoban i jedinstven.

Znajući kako korisnici vole isticati vlastiti stil i nerijetko biti ispred trendova, HTC-ovi su dizajneri osmislili kućišta u dva tona boje, mobitelima dodali uzicu inspiriranu ručkama na torbi te ih obogatili s više od 25.000 tema kojima mijenjate boje i pozadine na zaslonu u skladu s omiljenim fotografijama.

Desire 630 i 825 certificirani su za reprodukciju zvuka visoke rezolucije te dolaze s HTC-ovim revolucionarnim ozvučenjem BoomSound s tehnologijom Dolby Audio. Zahvaljujući tome reprodukcija glazbe donosi četiri puta više zvučnih detalja u usporedbi s CD kvalitetom, što omogućuje bogatiji i dinamičniji zvuk. I Desire 630 i Desire 825 prodaju se s Hi-Res slušalicama koje pružaju vjerniju reprodukciju glazbe čim uključite telefon.

Smartfoni se mogu pohvaliti prednjom kamerom rezolucije 5 MP te funkcijama automatskog i glasovnog okidanja (Auto Selfie i Voice Selfie), što vam omogućuje da snimite fotografiju bez fizičkog okidanja ili pritiska tipke. Integracija opcije Live Make-Up na modelima Desire 630 i 825 omogućuje vam mogućnost dorade lica, pa ćete uvijek izgledati odlično – baš kao i vaš telefon.

Jednaka pažnja i preciznost u izradi posvećeni su i stražnjoj kameri koja na modelu HTC Desire 530 dolazi u rezoluciji od 8 MP, odnosno 13 MP na modelima Desire 630 i Desire 825. U telefone je ugrađen i senzor BSI koji povećava količinu primljenog svjetla te omogućuje snimanje fantastičnih fotografija bez obzira na doba dana. Dodatne značajke, kao što su uzastopno okidanje ili snimanje panorame, omogućuju vam da zamrznete trenutak i stvorite pejsažne fotografije poput profesionalca, a aplikacija Google Photos bit će savršeno mjesto za pohranu vaših fotografija i videozapisa.

Uz telefon kojim se razlikujete od ostalih želite se i osjećati jednako dobro kako izgledate. To vam je omogućeno uz HTC Sensor Hub, značajku integriranu u Desire 825, koja vam omogućuje da pratite stanje svog organizma. Uvijek uključen, HTC Sensor Hub bilježi vaše aktivnosti, geste i kretnje, te stvara statistike u realnom vremenu koje se automatski mogu povezati s nekim od najpopularnijih zdravstvenih i fitness aplikacija uključujući Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking, te Google Fit.

HTC Desire 530, 630 i 825 bit će dostupni diljem svijeta u trgovinama i online. O cijenama za sada nema informacija.

Sve zanimljive novitete i premijere na sajmu MWC 2016 u Barceloni možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.