HTC Desire 530 u prodaji u Hrvatskoj

Fotografija članka: HTC Desire 530 u prodaji u Hrvatskoj

U našim redovitim posjetama prodajnih mjesta Hrvatskog Telekoma i Vipneta, primijetili smo kako se u njihovoj ponudi nalazi nešto novo – HTC Desire 530.

Oglas

Kako smo saznali HTC Desire 530 s podrškom za 4G LTE mreže u prodaji se nalazi otprilike dva tjedna, a zanimljiv je po svom jedinstvenom višebojnom dizajnu, uz odličnu prednju i stražnju kameru, zvuk i polikarbonatno kućište. Inače dolazi u tamno sivoj (Dark Grey) i  bijeloj boji (Stratus White Remix) s efektom mikrokapljica. E, to je ta višebojnost koju smo spominjali… :)

HTC-ov dizajnerski tim je kod HTC  Desire 530 uređaja koristio tehniku mikrokapljica – slikarsku tehniku koja svaki telefon tretira kao platno. Korištenjem posebno dizajniranih mlaznica s bojom, te različitih jačina pritiska i viskoziteta boje, stvoren je telefon koji ne samo da izgleda drugačije, već je bez konkurencije te potpuno jedinstven na tržištu. Za lakše vađenje iz džepa ili torbe, HTC Desire 530  dolazi s retro vrpcom za nošenje, a uređaj se može dodatno personalizirati s više od 25.000 tema.

Nije sve u dizajnu, vrlo je važan i zvuk. I dok je odabir glazbe vrlo individualna stvar, jedno je svima zajedničko – svi žele visoku kvalitetu zvuka. HTC Desire 530 opremljen je visokokvalitetnim pojačalom koje pojačava glasnoću i basove do impresivnih razina bez distorzije zvuka. U kombinaciji sa sustavom HTC BoomSound™ s Dolby Audio™ profilom glazba zvuči odlično, bez obzira na to koje slušalice upotrebljavate.

HTC Desire 530 ima prednju kameru rezolucije 5 MP te funkcije automatskog i glasovnog okidanja (Auto Selfie i Voice Selfie), odnosno snimanje fotografija bez fizičkog okidanja ili pritiska tipke. Stražnja je kamera od 8 MP podržava HDR i panoramski način snimanja. U telefone je ugrađen i senzor BSI koji povećava količinu primljenog svjetla te omogućuje snimanje fantastičnih fotografija bez obzira na doba dana.

HTC Desire 530 ima 16 GB interne memorije koja je proširiva SD karticama kapaciteta do 2 TB, a aplikacija Google Photos bit će savršeno mjesto za pohranu vaših fotografija i videozapisa.

HTC Desire 530 u ponudi Hrvatskog Telekoma dostupan je u tamno sivoj, dok je u ponudi Vipneta dostupan u tamnoj sivoj, ali i bijeloj boji s efektom mikrokapljica.

Više informacija i specifikacije uređaja možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.