HTC Desire 200 stvoren za zabavu, jeftin i odličan za Android početnike

Fotografija članka: HTC Desire 200 stvoren za zabavu, jeftin i odličan za Android početnike

Riječ je o jednostavnom i cjenovno povoljnom uređaju (entry-level), s ekranom od 3,5 inča. HTC Desire 200 je osmišljen za zabavu s Beats Audio tehnologijom po dostupnoj cijeni.

Oglas

HTC Desire 200 ima kameru od pet megapiksela, brzo pretražuje Internet, kao i kompaktnog dizajna. Zahvaljujući spoju rješenja Beats Audio s HTC-ovim vrhunskim naglavnim slušalicama, HTC Desire 200 je postavio nove standarde za mobilna audio rješenja. Uz dublje basove i jasnije vokale, glazba, igrice i video uradci oživljuju pa vam se čini da ste ili u glazbenom studiju ili u središtu događanja, bez obzira na to sjedite li u vlaku ili ste u bučnom kafiću.

Nadalje, za one koji žele biti u mogućnosti povećati postojeću memoriju uređaja od 4GB* kako bi, primjerice, mogli uživati u rastućoj glazbenoj kolekciji, tu je podrška za microSD kartice do 32 GB.

HTC Desire 200 koristi sučelje HTC Sense te operativni sustav Android. Tu je i rješenje Data Manager, zahvaljujući kojem možete imati potpunu kontrolu nad vašim mjesečnim telefonskim računom. Prateći korištenje podataka za prošli mjesec, možete nadgledati svoju potrošnju i prilagoditi je budžetu koji imate na raspolaganju ili se prebaciti na tarifni model koji vam najviše odgovara.

Pretraživanje interneta na 3,5-inčnom zaslonu je brzo i ugodno zahvaljujući procesoru od 1 GHz te pametnom pretraživaču. Budući da nema potrebe za pomicanjem slike ulijevo ili udesno kako bi se vidio cijeli tekst nekog članka, opcija koja omogućuje promjenu formata teksta čini čitanje ugodnim i intuitivnijim. Osim toga, način rada uređaja može se prilagoditi za čitanje (Read Mode), pri čemu se uklanjaju oglasi koji odvraćaju pažnju korisnika, a internetska stranica se može spremiti u memoriju uređaja i čitati kasnije, offline.

Kako nam javljaju iz HTC-a, novi HTC Desire 200 bit će dostupan ekskluzivno na prodajnim mjestima mobilnog operatora Tele2 po cijeni od 395 kuna koje se plaćaju odmah i uz mjesečni trošak od 105 kn u tarifi 75 (75 kn tarifa + 35 kn uređaj). Uređaj će u slobodnoj prodaji koštati 1695 kn (uključujući PDV).Uređaj bi se trebao pojaviti u ponudi Tele2 centara od kolovoza 2013. godine.

HTC Desire 200 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.