HTC će proizvoditi više pristupačnih pametnih telefona u 2015

Fotografija članka: HTC će proizvoditi više pristupačnih pametnih telefona u 2015

U posljednjih nekoliko mjeseci smo vidjelida HTC je plasirao na tržište niz pametnih telefona srednje klase. Ovih dana su službeno objavili da će se tvrtka u prvom kvartalu 2015. godine fokusirati više na entry-level uređaje s podrškom za mreže četvrte generacije 4G LTE .

Oglas

Iako nema nekih konkretnih informacija o modelima, sve ukazuje na to da se radi o relativno sličnim uređajima kao što su

Prema Jack Tong, predsjedniku HTC-a Sjeverne Azije, tvrtka očekuje dvoznamenkasti rast prodaje pametnih telefona u sljedećoj godini. Tvrtka je također najavila da očekuju značajniji rast prodaje preko interneta. Ova marketinška strategija poznata nam je od strane tvrtke Beijing Xiaomi Technology Co., Ltd. , i pokazala se uspješna. Kineski proizvođač je nedavno postao treći najveći prodavatelj pametnih telefona. Ipak, ostaje nejasno je li se ovaj način prodaje odnosi samo na azijske zemlje, ili o dostupnosti na globalnoj razini.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.