HTC Butterfly (DB) D1688: zaboravite One A9, ovo je pravi iPhone klon!

Fotografija članka: HTC Butterfly (DB) D1688: zaboravite One A9, ovo je pravi iPhone klon!

Dok mnogo ljudi govori kako je HTC One A9 najpoznatiji iPhone klon ikad, danas smo saznali da HTC u pripremi ima još jedan uređaj na kojemu se čini da su otišli još korak dalje u kopiranju dizajna popularnog Apple-ovog smartfona.

Oglas

Taj HTC-ov uređaj nosi naziv Butterfly (DB) D1688 te je upravo dobio certifikat od TENAA-e koja nam je otkrila dosta detalja o njemu. Novi smartfon dolazi sa najvjerojatnije metalnim kućištem debljine profila 7.2 mm, tu je i podrška za 4G LTE mreže, a ispod njegovog 5.5-inčnog TFT 720p ekrana smjestila se kružna home tipka zbog koje nema sumnje gdje je ova poznata tajvanska kompanija potražila inspiraciju za spomenuti Butterfly (DB) D1688 model.

Da se ovdje ne radi o uređaju visoke klase potvrđuje i ostatak njegovih hardverskih specifikacija koje uključuju 8 GB interne memorije koja je proširiva MicroSD karticama te kombinaciju kamera od 8 i 2 MP sa stražnje i prednje strane, dok je kao operativni sustav naveden Android 5.1. Što se tiče procesora tu je malo nejasna situacija, jer čini se kako je prema TENAA listama ovdje riječ o nekom nespecificiranom jednojezgrenom procesoru.

Kako vam se sviđa nova HTC-ova verzija iPhonea?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.