HTC Butterfly 2 4G certificiran u Tajvanu, kad stiže u Europu?

Fotografija članka: HTC Butterfly 2 4G certificiran u Tajvanu, kad stiže u Europu?

Pomalo tajanstveni model, HTC Butterfly 2 4G, pojavio se na certifikacijskom stolu agencije NCC. To znači da će se u prodaji pojaviti uskoro.

Oglas

Inače NCC je tajvanska agencija koja je ekvivalent američkoj FCC agenciji koja daje odobrenja za prodaju za pojedine modele. Novi HTC Butterfly 2 4G nosi kodnu oznaku B810x i podržava GSM, WCDMA LTE 700MHz, LTE 800MHz i LTE 1900MHz mreže. Isto tako, podržavat će Wi-Fi, NFC i Bluetooth.

Sličnan model HTC Butterfly 2 4G već se u travnju pojavio u Japanu, a imao je 5 inčni ekran Full HD rezolucije od 1080×1920 točaka. HTC Butterfly 2 4G smartfon radi na Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 801 procesoru na 2,5 GHz, uz ugrađenih 2 GB RAM-a i 16 GB prostora za pohranu podataka. Ima i dvije kamere – prednju od 5 MP i stražnju od 13 MP.

Hoće li se pojaviti izvan azijskog tržišta, primjerice u Europi? Hmmm… teško. HTC i dalje drži svoj flagship model HTC One (M8) u igri, kao i novi HTC One (M8) Prime, a koji bi trebali konkurirati top modelima Samsung Galaxy S5, LG G3 i Sony Xperia Z2, što se tiče prodaje Android smartfona tijekom ljeta.

HTC Butterfly 2 4G certificiran u Tajvanu, kad stiže u Europu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.