HTC Bolt – procurile prve prave slike i podaci

Fotografija članka: HTC Bolt – procurile prve prave slike i podaci

Polako ali sigurno počeli su se pojavljivati prvi konkretni podaci o novom HTC Bolt pametnom telefonu. Za početak nekoliko konkretnih podataka i fotografija.

Oglas

HTC je ove godine proizveo neke jako dobre uređaje, također je odgovoran i za nove Pixel smartphone (iako njegov potpis neće biti na njima) i sve to pokazuje ozbiljnost ove tvrtke i smjer u kojemu ide njeno poslovanje

Sukladno tome HTC i dalje radi i usavršava svoje uređaje, ali i prati nove trendove koje nameće tržište. To najbolje možemo primijetiti po prvim slikama smartfona (Acadia) gdje nema 3.5mm audio utor.

Po svemu sudeći ovo će biti uređaj srednje klase.  Sličan je HTC 10, ali ima malo veći zaslon.  Dijagonala zaslona biti će 5.5” rezolucije 1920×1080, a uz to imati će 3GB RAM-a, 64GB interne memorije i USB Tip-C.

Stražnja kamera imati će 18MP uz otvor blende f/2.0 i snimati će video u 4K, dok će prednja imati 8MP. HTC Bolt raditi će na Androidu 7.0 Nougat, a povrh njega biti će Sense sučelje 8.0.

Za sada nema informacija o procesoru koji će pogoniti ovaj uređaj.

Još nije poznato kada će HTC predstaviti ovaj uređaj, a ni na koja tržišta izaći, po nekim informacijama izaći će globalno, a u SAD-u će vjerojatno biti ograničen samo na Sprint.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.