HTC Bolt (Acadia) će raditi na Android 7.0 Nougat OS-u

Fotografija članka: HTC Bolt (Acadia) će raditi na Android 7.0 Nougat OS-u

O novom HTC Bolt pametnom telefonu počelo se glasnije pričati ovih dana. Je li ovo prvi kompanijn smartfon koji će raditi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu “out of the box”?

Oglas

Ne, to nije onaj koji je bio aktualan početkom 2011. godine. Radi se o potpuno novom uređaju koji se ne znamo zašto uspoređuje s HTC 10 pametnim telefonom, a mogao bi imati veze i s dvojcem. U prijevodu, hardverske karakteristike bi trebale biti na visini.

Što se hardveraja tiče, s obzirom da ga uspoređuju s , kojeg smo ranije testirali, za očekivati je kako će biti takvih karakteristika, možda i bolji. Povrh Nougat OS-a očekuje se novi kompanijin Sense 8 UI odnosno isti onaj koji je na HTC 10, možda novija inačica.

I po dizajnu je vrlo sličan HTC10 modelu, ima slično metalno kućište, čitač otiska prsta u Home tipki, kamera s većom lećom straga i dvotonsku LED bljeskalicu u vrhu smartfona. Ne spominju se laserski fokus i optička stabilizacija slike, no to ne znači da se neće pojaviti.

Ovisno o tržištu, uređaj će se nazivati HTC Bolt ili HTC Acadia, a trebao bi se pojaviti na tržištima kao što su Europa, Amerika, Azija i Afrika. Očekujemo konkretnije informacije uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.