HTC Amazon smartphone – HTC će proizvoditi Amazon pametni telefon?

Fotografija članka: HTC Amazon smartphone – HTC će proizvoditi Amazon pametni telefon?

Amazon je nedavno negirao glasine kako namjerava proizvesti vlastiti smartphone. No, evo nove glasine – što kažete na HTC Amazon smartphone?

Oglas

Ako malo razmislite, logike ima. Amazon ima svoj tablet (Kindle) i tu je stvar potpuno jasna. No, nemaju svi tablete, ali smartphone imaju. Moguće proširenje usluge mogla bi se dogoditi preko HTC Amazon smartphone uređaja. Nedavno smo pisali kako se šuška o Amazonu koji namjerava ponuditi svojim novim korisnicima, što je službeno zanijekano, no opet se pojačavaju ove glasine.

Najnovija govori kako je Amazon uposlio HTC koji bi im trebao proizvesti jeftini smartphone (ili besplatni?), što je i objavljeno u Financial Timesu. Ovo je druga serija glasina koje djeluju prilično uvjerljivo, a iz prakse znamo kako je velik broj takvih glasina i potvrđen. Čak se govori i o 3D sučelju koje bi trebalo biti ugrađeno u HTC Amazon smartphone.

Novo sučelje bi trebalo biti potpuno drugačije – imat će navodno čak 4 kamere  s prednje strane (?!?), a koje će pratiti pokrete glave i očiju korisnika. Zašto? Ako nas pitate – ciljana prodaja i reklame. I to nije sve. Spominje se i radno ime HTC Amazon smartphone uređaja (Smith). Šuška se i o jednostavnijem uređaju koji se razvija u okviru projekta pod nazivom Project B. Financial Times tvrdi kako Amazon u stvari razvija čak tri smartphonea, a trenutno je samo jedan u finalnoj fazi razvoja.

Ako nas pitate, mislimo kako je HTC odličan izbor za Amazon, imaju odlične uređaje i vizualno i funkcionalno, što možete redovito čitati i u našim testovima. Podsjećamo vas kako je HTC One proglašen smartphoneom godine. Tako i eventualni HTC Amazon smartphone po nama ima prilično dobru perspektivu.

Što će se zaista dogoditi vrlo će se brzo pojaviti konkretnije informacije, navodno već do kraja ovog mjeseca. Pratite nas…

HTC Amazon smartphone

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.