HTC 11 bi mogao imati zakrivljeni ekran i dvostruku kameru

Fotografija članka: HTC 11 bi mogao imati zakrivljeni ekran i dvostruku kameru

Prošlo je tek šest mjeseci od kada je tajvanska kompanija predstavila svoj HTC 10 flagship, a već sada se čuju glasine o novom HTC 11 smartfonu koji bi mogao imati zanimljive karakteristike.

Oglas

Iako je HTC 10 imao odlične povratne informacije od korisnika, i sami smo se u to uvjerili ga, a i proglašen je na EISA-i, sve mu to ipak nije donijelo željenu prodaju. Ipak, prošao je bolje od LG G5 smartfona kojeg smo također .

Što u toj cijeloj priči može nadolazeći HTC 11, kako će se vjerojatno zvati? Ono što također možemo reći je kako će se novi smartfon pojaviti vjerojatno pojaviti u svibnju iduće godine, ne vjerujemo da ćemo ga vidjeti na MWC 2017 u Barceloni. No, već sada su počela govorkanja i šuškanja o nekim konkretnijim karakteristikama.

Neki izvori navode kako bi novi HTC 11 mogao imati veći 5,5 inčni 2K HD ekran rezolucije od 2560 x 1440 točaka, što je veće od 5,2 inča koliko ima HTC 10. Još jedan novitet koji bi po prvi puta mogli vidjeti na jednom HTC smartfonu je zakrivljeni ekran, naravno po uzoru na mnoge druge kompanije koje su to već implementirale. No, možda HTC u toj priči doda i nešto svoje, novo, inovativno.

Slijedeća glasina govori kako bi HTC 11 mogao doći sa dvostrukom stražnjom kamerom 12 MP + 12 MP, dok drugi izvor navodi kako će biti samo 12 MP ali s većim objektivom i boljim otvorom blende. Prednja bi kamera trebala imati 8 MP za vrhunske selfie fotke.

Za sada nema informacija o procesoru, RAM-u i internoj memoriji te bateriji, ali vjerujemo kako će se uklopiti u ono što će imati vrhunski konkurentski pametni telefoni. Tko zna, možda nas i iznenade.

Ako vas zanima naša recenzija HTC 10 smartfona, možete je pročitati na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.