HTC 10 u fenomenalnoj crvenoj boji više nije ekskluzivno za Japan

Fotografija članka: HTC 10 u fenomenalnoj crvenoj boji više nije ekskluzivno za Japan

Nije rijetkost da određene kompanije u Japanu službeno predstave ekskluzivne varijante svojih pametnih telefona namijenjene prodaji isključivo u toj zemlji, pretpostavljamo zbog unosnog i specifičnog japanskog tržišta.

Oglas

Jedan od takvih uređaja je i HTC 10 u crvenoj boji (Camellia Red) koji je bio dostupan u prodaji samo na japanskom tržištu, a o tome smo vam nedavno i pisali .

Sada se čini kako je kompanija HTC odlučila svoj flagship pametni telefon u crvenoj varijanti ponuditi i na domaćem tajvanskom tržištu. Ovaj se uređaj pojavio na kompanijinoj Internet trgovini gdje se prodaje po cijeni od 710 USD za verziju sa 32 GB interne memorije, odnosno 775 USD za verziju sa 64 GB interne memorije. HTC navodi i informaciju kako će se crvena varijanta njihovog flagship pametnog telefona uskoro naći i u ponudi domaćih tajvanskih mobilnih operatera, no točno vrijeme nije definirano.

Za sada nema službene potvrde hoće li se Camellia Red HTC 10 pametni telefon pojaviti na ostalim tržištima. Ostaje nam samo da se nadamo kako će se ova privlačna varijanta HTC 10 flagshipa pojaviti i kod nas.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.