HTC 10 = HTC One M10 Perfume, tako će se zvati novi top model tajvanske kompanije?

Fotografija članka: HTC 10 = HTC One M10 Perfume, tako će se zvati novi top model tajvanske kompanije?

Novi flagship tajvanske kompanije će imati vrlo jednostavno ime – HTC 10. Sve ono što smo prije znali – HTC One M10 ili HTC “Perfume” pada u zaborav. Same specifikacije uređaja bit će naravno – vrhunske.

Oglas

Marketinški stručnjaci u HTC-u odlučili su pojednostaviti ovu priču. Očito je kako se velika pažnja predaje ovom modelu koji je možda i ključan za samu kompaniju. Prethodni model HTC One M9 nije polučio željeni uspjeh, tako da su od HTC 10 pametnog telefona očekivanja velika.

Ovo još uvijek nije službena informacija, no s obzirom da dolazi iz izvora vrlo bliskog kompaniji ovo je gotovo sigurno točno. Isto tako, očekivana premijera 11. travnja vjerojatno će biti pomaknuta na 19. travnja, navodi isti izvor.

A o samom hardveru praktički sve znate od prije. novi HTC 10 imat će 5,2 inčni AMOLED ekran QHD rezolucije od 1440 x 2560 točaka, a radit će na Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 820 procesoru, uz 4 GB RAM-a, tri veličine interne memorije (16 GB, 32 GB, 64 GB), stražnju kameru od UltraPixel 12 MP, čitač otiska prsta u Home tipki sprijeda.

Velika su očekivanja od , vidjet ćemo što će na to sve reći kupci…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.