HT važna karika u uspostavljanju tehnoloških centara za IPTV i IMS

Fotografija članka: HT važna karika u uspostavljanju tehnoloških centara za IPTV i IMS

Hrvatskom Telekomu dodijeljena važna uloga u uspostavljanju međunarodnih centara za pružanje zajedničkih usluga unutar Deutsche Telekom Grupe.

Oglas

Hrvatskom Telekomu dodijeljena je važna uloga unutar DT Grupe u uspostavljanju tehnoloških centara za IPTV i IMS (IP Multimedia Subsystem). Zagreb time postaje centar za pružanje usluga u naprednim tehnologijama za nekoliko najvećih europskih telekoma. Dobivanje ovih važnih poslova rezultat je rada stručnjaka HT-a, čija su znanja i kompetencije prepoznata među najboljim tehnološkim stručnjacima u Europi.

U Centru za IPTV HT sudjeluje sa znatnim dijelom resursa, dok će u okviru međunarodnog IMS SSC-a (IP Multimedia Subsystem Shared Service Center) HT pružati usluge Slovak Telekomu, Makedonskom Telekomu i Crnogorskom Telekomu.

Ovaj projekt dio je One DT Europe programa, koji je pokrenut prije dvije godine, a usmjeren je podizanju učinkovitosti članica DT Grupe i uspostavljanju DT-a kao vodećeg europskog telekomunikacijskog operatora. Konačni je cilj osigurati pružanje usluga jednostavnih za korištenje i pouzdanih za korisnike modernog „gigabitnog“ društva.

Jedna od najvažnijih inicijativa tog programa je uvođenje centara za pružanje zajedničkih usluga (Shared Service Center – SSC), što znači da jedna članica DT Grupe preuzima odgovornost za grupu aktivnosti za ostale članice ili cijelu DT Grupu. Objedinjavanjem stručnosti, znanja i iskustava postižu se najbolji rezultati, uz znatne uštede resursa.

HT važna karika u uspostavljanju tehnoloških centara za IPTV i IMS

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.