HT u humanitarnom projektu “Zajedno smo jači” donirao 775.000 kuna

Fotografija članka: HT u humanitarnom projektu “Zajedno smo jači” donirao 775.000 kuna

Na današnjem predstavljanju novinarima su o projektu govorili su predsjednik Uprave HT-a Ivica Mudrinić, te dva predstavnika dobitnika donacija za svoje projekte – Zoran Vukić iz Udruge Crveni nosevi klaunovi doktori, te Milan Vukobratović iz Centra za zapošljavanje osoba s invaliditetom grada Vukovara. Hrvatski Telekom je predstavio rezultate šestog donacijskog projekta Zajedno smo jači, u kojem aktivno sudjeluju zaposlenici HT-a iz svih dijelova Hrvatske. Svjesni izazova i poteškoća vremena u kojem živimo, zaposlenici HT-a ove su godine predložili oko 300 projekata iz svog okruženja koji su usmjereni na pomoć onima kojima je najnužnija – od onih najmlađih pa do najstarijih.

"Uvijek nam je drago kad možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije, posebice u ovim teškim vremenima. Naša kompanija već niz godina potvrđuje svoju društvenu odgovornost i osjetljivost sudjelujući u brojnim humanitarnim aktivnostima te inicirajući akcije poput ovog donacijskog projekta ‘Zajedno smo jači’. Upravo smo kroz njega pomogli ostvarenju brojnih vrijednih projekata u lokalnim zajednicama u kojima živimo i radimo. A posebno smo ponosni na činjenicu što je riječ o zajedničkoj inicijativi kompanije i njenih zaposlenika. I ove smo godine natječaj usmjerili prema humanitarnim projektima te pružamo potporu zdravstvenim ustanovama i udrugama koje brinu o djeci s posebnim potrebama, osobama s invaliditetom, starijim građanima i onima slabijeg imovnog statusa", izjavio je Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

O dodjeli donacija odlučivalo je Povjerenstvo koje se sastoji od zaposlenika iz svih dijelova kompanije i svih regija. Vodili su se kriterijima prema kojima projekti moraju biti humanitarne prirode od trajne vrijednosti i važnosti za društvo, te u koje će, izravno ili neizravno, biti uključen što veći broj korisnika. Odabrana su 24 projekta za koje je HT izdvojio novčana sredstva u visini od 775.000 kuna. Najveći broj predloženih projekata pokriva područja kao što su rad s djecom, starije osobe, socijalno ugrožene skupine i skupine s posebnim potrebama različitih dobi, kao i one vezane uz zdravstvenu zaštitu i obrazovanje.

Putem natječaja "Zajedno smo jači" kompanija je do sada donirala više od 6 milijuna kuna za humanitarne projekte u cijeloj Hrvatskoj.

HT u humanitarnom projektu "Zajedno smo jači" donirao 775.000 kuna

HT u humanitarnom projektu "Zajedno smo jači" donirao 775.000 kuna

HT u humanitarnom projektu "Zajedno smo jači" donirao 775.000 kuna

HT u humanitarnom projektu "Zajedno smo jači" donirao 775.000 kuna

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.