HT pruža obveznicima fiskalizacije cjelovitu ponudu za bezbrižnu prilagodbu zakonskoj obvezi

Fotografija članka: HT pruža obveznicima fiskalizacije cjelovitu ponudu za bezbrižnu prilagodbu zakonskoj obvezi

Sve na jednom mjestu – stalna internetska veza, vrhunska blagajnička oprema te blagajničke aplikacije renomiranih hrvatskih proizvođača. Sve je usklađeno sa zakonima RH kao i budućim promjenama ili dopunama zakona.

Oglas

Hrvatski Telekom svim obveznicima fiskalizacije od danas nudi cjelovitu uslugu koja će im omogućiti brzu i jednostavnu prilagodbu zakonskoj obvezi najavljenoj za 1. siječanj 2013. Usluga korisnicima nudi sve potrebne komponente za sigurno i pouzdano prilagođavanje traženim uvjetima iz zakona: stalnu i pouzdanu internetsku vezu s Poreznom upravom, vrhunsku blagajničku opremu renomiranih proizvođača te blagajničke aplikacije za trgovinu, ugostiteljstvo i ostala zanimanja.

S obzirom na želje i potrebe korisnika, HT nudi nekoliko paketa za prilagodbu fiskalizaciji koji mogu uključivati ADSL pristup u fiksnoj mreži, mobilni pristup ili kombinaciju oba – u svrhu postizanja maksimalne pouzdanosti. Usluga  uključuje i sva buduća usklađenja blagajničkih aplikacija s izmjenama i dopunama relevantnih zakona. Dodatno, korisnik dobiva instalaciju uređaja na njegovoj lokaciji, održavanje (popravak i zamjenu oštećenih dijelova) te telefonsku korisničku podršku 24 sata dnevno tijekom cijelog tjedna.

Svi paketi mogu se proizvoljno mijenjati, nadograđivati ili kombinirati brojnim komponentama koje mogu zatrebati obvezniku fiskalizacije, kao što su primjerice barkod čitači, čitači magnetskih traka, sekundarni ekrani, programibilne tipkovnice i ladice te razna backoffice rješenja. Točnije, usluga je potpuno fleksibilna i korisnik ima mogućnost skrojiti ponudu po svojoj mjeri.

Osnovni paket s vrhunskom blagajnom koja sadržava Windows operativni sustav, monitor, printer, blagajničku aplikaciju te stalnu internetsku vezu dostupan je već od 399 kuna mjesečno (PDV nije uključen).

„Hrvatski Telekom ima najbolju i najpouzdaniju fiksnu i mobilnu mrežu s najvećom dostupnošću u Hrvatskoj što nas čini prirodnim partnerom svim obveznicima fiskalizacije budući da stalno trebaju biti internetski povezani s Poreznom upravom. Kako bismo našim korisnicima olakšali prilagodbu na nove zakonske uvjete, dodatno smo osmislili i ponudili ovu zaokruženu uslugu. Ona im omogućava da na jednom mjestu nabave sve što im je potrebno kako bi se u kratkom roku prilagodili zakonu te nastavili svoje poslovanje. Velika prednost je što se koristeći našu uslugu obveznici fiskalizacije oslobađaju velikog inicijalnog ulaganja, te  ne moraju brinuti o održavanju opreme i daljnjim prilagodbama aplikacije, a uslugu plaćaju na mjesečnoj osnovi“, izjavila je Mirela Šešerko, operativna direktorica Sektora ICT rješenja za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Svim ugostiteljima HT, uz ponudu za fiskalizaciju, nudi i poseban paket kojim će povećati posjećenost gostiju – uključuje usluge MAXtv s ekskluzivnim nogometnim sadržajima te HotSpot za neograničeno surfanje.

Sve ove usluge korisnici mogu ugovoriti u najbližem T-Centru, na besplatnom broju 0800 400 505 te putem osobnog prodajnog predstavnika.

Više detalja o paketima za prilagodbu fiskalizaciji na:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.