HT Plan za poslovnu obitelj – priključite poslovnom timu i sezonske zaposlenike!

Fotografija članka: HT Plan za poslovnu obitelj – priključite poslovnom timu i sezonske zaposlenike!

Možda naslov zvuči neobično, ali odmah ćemo vam pojasniti. U novom HT-ovom konceptu “Plan za poslovnu obitelj” od sada se poslovnom timu mogu priključiti privremeni zaposlenici koji koriste priključke na bonove.

Oglas

Korisnici priključaka na bonove sa svim ostalima članovima tima razgovaraju besplatno, bez naknade za uspostavu poziva. Korisnik sam određuje visinu mjesečne nadoplate za priključke na bonove.

U sklopu Plana za poslovnu obitelj, HT svojim poslovnim korisnicima omogućuje kombiniranje inovativne poslovne tarife Plan za posao s priključcima na bonove. Vlasnici malih tvrtki i obrta tako sada imaju mogućnost svakom članu tima osigurati potrebnu komunikaciju kako bi svoje zadatke mogao obavljati maksimalno učinkovito.

Plan za poslovnu obitelj jedini na tržištu nudi mogućnost uključenja privremenih i sezonskih zaposlenika, bez ikakvih dodatnih naknada ili ugovornih obveza, pri čemu svi članovi koriste sve poslovne pogodnosti. Kao i svi ostali, i članovi tima koji koriste bonove s ostalima razgovaraju besplatno, a ukoliko imaju potrebu i za komunikacijom putem e-maila, mogu uključiti Internet opcije po povoljnijim cijenama. Na ovaj način, svi zaposlenici su uvijek dostupni – kad je to potrebno i gdje god se nalazili. Ovaj je koncept idealan za sve male tvrtke i obrte koji se bave turizmom, ugostiteljstvom, građevinom i sličnim sezonskim djelatnostima. Svaki priključak na bonove nadoplaćuje se automatski, jednom mjesečno, a visinu nadoplate određuje vlasnik tvrtke ili obrta. Ukoliko žele, korisnici tih priključaka uvijek mogu bonom sami nadoplatiti svoj račun za privatne svrhe.

HT Plan za poslovnu obitelj 02

„Hrvatski Telekom sve usluge nudi prema praćenju potreba naših poslovnih korisnika. Tako će unutar koncepta Plan za poslovnu obitelj omogućiti malim tvrtkama i obrtima uključivanje apsolutno svih zaposlenika u svakom trenutku i to uz minimalni trošak. Na taj način su svi uvijek dostupni tako da tvore pravi poslovni tim i mogu brzo reagirati u bilo kakvoj situaciji”, rekla je Antonija Gulam, direktorica Odjela za upravljanje ponudom i cijenama malih i srednje velikih poduzeća.

Svi ostali zaposlenici unutar Plana za poslovnu obitelj imaju na raspolaganju inovativne Plan za posao tarife koje uz neograničene razgovore sa svim mrežama unutar Hrvatske, unutar mjesečne pretplate nude i minute za međunarodno poslovanje te usluge poput Osiguranja mobilnog uređaja, primanja i slanja e-maila potpuno besplatno, kao i usluge Podijeli net koja omogućava korisnicima da internetski promet uključen unutar tarife iskoriste na različitim uređajima (mobitel, laptop, tablet) uz surfanje po velikim LTE brzinama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.